Let's #dexters today!

palmtree

Palmtree dresses are aaaalways a good idea - vind ik zelf. De zomer zit er nu wel echt aan te komen en dat voel ik ook aan de verkoop hier op dexters.be. Jullie zijn met zovelen die m'n website bezoeken en daar wil ik jullie écht voor bedanken. Dankzij jullie kan ik m'n droom waarmaken, want ontwerpen is écht een zaligheid. Zoveel creativiteit, echtheid en vooral emotie die je kan gebruiken om je collectie te ontwerpen. Ondertussen is de verkoop voor de winter achter de rug en kan ik al beginnen ontwerpen voor mijn volgende zomercollectie. Spannend altijd, zeker omdat je telkens opnieuw met een geheel nieuwe collectie wil komen, maar het d e x t e r s gevoel moet toch nog steeds aanwezig blijven. Voor jullie is het dus nu tijd om de huidige zomercollectie te shoppen, want er staan sinds vandaag weer nieuwe items en nieuwe maten van stuks online. Be quick!


Tag me @tanjadexters op Twitter en Instagram zodat ik zeker jullie outfits kan bewonderen. Big thanks to you all!